Hyppää sisältöön

Tullin verkkosivut ovat uudistuneet – tutustu ja anna palautetta

Julkaisuajankohta 24.4.2024 15.30
Tiedote

Uudella tulli.fi-sivustolla on panostettu erityisesti siihen, että ohjetekstit ovat asiakkaille mahdollisimman helppoja ja ymmärrettäviä. Sivuston kehittäminen jatkuu myös julkaisun jälkeen, joten toivomme asiakkailta palautetta ja mielipiteitä uudesta sivustosta. 

Tärkeimmät ja käytetyimmät sisällöt löytyvät sivuilta aiempaa helpommin. Yritysasiakkaiden ohjeet ovat selkeytyneet, ja tieto ajankohtaisista asioista ja asiakaspalvelun kanavista on esillä paremmin. Lisäksi uudella sivustolla on henkilöasiakkaille suunnattu osio siitä, mitä tavaroita saa tilata ja tuoda Suomeen. 

Uudella sivustolla on näkyvissä myös Tullin uusi visuaalinen ilme, joka otetaan myöhemmin vaiheittain käyttöön myös Tullin muissa kanavissa.

Tutustu uuteen sivustoon osoitteessa tulli.fi.

Sivustoa on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Tulli.fi-sivuston uudistuksessa on hyödynnetty sivuston käyttäjiltä saatua tietoa ja palautetta sekä asiakastyötä tekevien tullilaisten osaamista. Uuden sivuston toimivuutta ja ymmärrettävyyttä on myös testattu asiakkaiden kanssa, ja uuden sivuston kehitysversio on ollut asiakkaiden kommentoitavana. Testauksiin tai haastatteluihin on osallistunut 50 asiakasta. Lisäksi kommentteja on saatu lähes 400 asiakkaalta.

Sivuston kehittäminen jatkuu – osa ohjeista on vielä vanhalla sivustolla

Tällä hetkellä suuri osa ohjeista on jo uudella sivustolla uudessa muodossaan. Sivusto on kuitenkin vielä osittain keskeneräinen ja osa asioista löytyy vielä vanhan sivuston kautta. Kesän ja alkusyksyn aikana myös loput sisällöt siirtyvät uudelle sivustolle, ja sen jälkeen vanha sivusto poistuu kokonaan käytöstä. 

Tilaatko tiedotteitamme? 

Varmista, että saat jatkossakin sähköpostiisi haluamasi Tullin tiedotteet. Voit tilata tiedotteita  verkkosivullamme Tilaa Tullin tiedotteita ja voit lopettaa tilauksen viestien lopussa olevasta linkistä.  

Anna meille palautetta

Tulli.fi-sivuston kehittäminen jatkuu, ja toivommekin asiakkailta palautetta uudesta sivustosta. Kerro meille, mikä toimii ja missä voisimme vielä parantaa sivustoa. Voit antaa sivustosta palautetta palautelomakkeella.

Asiakastiedotteet Uutinen