Hyppää sisältöön

Asiakaskoulutukset

Tulli tarjoaa asiakkailleen sekä maksuttomia että maksullisia koulutuksia. 

Järjestämme eri kohderyhmille suunnattuja, kaikille avoimia asiakaskoulutustilaisuuksia tulliasioinnista ja tullilainsäädännön muutoksista.

Voit myös tilata yrityksellesi maksullisia koulutuksia, jotka suunnitellaan tarpeidenne mukaisesti. Ota yhteyttä Tullin koulutuspalveluihin.

Tulevat koulutukset 

Tilaa sähköpostiisi Tullin asiakastiedotteet, niin saat tietoa tulevista verkkoseminaareista ja muista asiakaskoulutuksista.

Hyödynnä verkkoseminaarien materiaalit

Katso menneiden verkkoseminaarien tallenteita Tullin Youtube-kanavalla.

Tullialan ammattitutkinto

Jos työskentelet tulliasioiden parissa, voit suorittaa tullialan tutkintoon johtavan koulutuksen. Tullialan ammattitutkinto muodostuu kahdesta osaamisalasta: Tullipalvelujen osaamisalasta ja Tullivalvonnan osaamisalasta. Tullipalvelujen osaamisalaa tai sen osia voivat suorittaa Tullin henkilöstön lisäksi yritysten tullaus- ja huolintatehtävissä tai alusselvitystehtävissä toimivat henkilöt.

Tullialan ammattitutkinto on näyttötutkinto. Tutkinnon suorittamisen edellytyksenä on, että hakijalla on Tullialan ammattitutkinnon perusteisiin soveltuva työpaikka. Katso Tullialan ammattitutkinnon perusteet Opintopolku.fi-sivustolta.

Tullialan ammattitutkintoa ja siihen liittyvää koulutusta järjestää Omnia. Saat lisätietoja tutkintoon hakeutumisesta ja sen suorittamisesta Omnian verkkosivuilta.

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää Tullin asiakaskoulutuksista, ota meihin yhteyttä