Hyppää sisältöön

Hae seuraavalle Alusselvityksen tutkinto-osalle

Julkaisuajankohta 27.9.2022 14.34
Tiedote

Hoidatko meriliikenteen saapumisen ja poistumisen ilmoitusmenettelyjä? Tunnetko työn taustalla olevat lain vaatimukset? Oletko aloittanut tehtävässä hiljattain ja tarvitset työhösi tukea? Tullialan ammattitutkintoon sisältyvän Alusselvitys-tutkinnon osan sisältöjen taustalla ovat meriliikenteen keskeiset toimijat ja viranomaiset. Alusselvityksen tutkintokoulutus järjestetään Tullin koulutuksen ja Omnian yhteistyönä.

Seuraava ryhmä aloittaa yksittäisen Alusselvitys-tutkinnon osan suorittamisen 10.1.2023 Tullin kokous- ja koulutuskeskuksessa Helsingissä. Tutkinnon osan valmistavaan koulutukseen sisältyy kolme lähipäivää sekä niitä tukevia ja täydentäviä verkko-opintoja ja työssä oppimista. Koulutukseen hakuaika on 25.10.2021 klo 00.00 ‒ 14.10.2022 klo 23.59. Tutkinnon osan suorittamisen edellytyksenä on, että hakijalla on työpaikka alusselvitystehtävissä.

Tutkinto on suomenkielinen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Omnian internetsivuilta https://www.omnia.fi/koulutukset/alusselvitys  ja/tai Omnian kouluttajalta, Sirpa Manniselta (sirpa.h.manninen(at)omnia.fi).

Asiakastiedotteet