Hyppää sisältöön

Osallistu Tullin verkkopalveluiden kehittämiseen!

Julkaisuajankohta 28.1.2022 13.10
Tiedote

Haluamme parantaa Tullin sähköisiä asiointipalveluita, jotta ne vastaisivat paremmin asiakkaidemme tarpeita. Etsimme siksi vapaaehtoisia haastateltavia, joilla on tuoretta kokemusta tullaamisesta. Tavoitteenamme on oppia, mitkä seikat ovat asiakkaillemme tärkeitä sähköisessä asioinnissa.

Sovit osallistujaksi, jos 

  • olet henkilöasiakkaamme ja tullannut vähintään kerran viimeisen vuoden aikana TAI
  • edustat yritystä, jossa tullaaminen ei ole päivittäistä rutiinia, mutta esimerkiksi tuontia tai vientiä tehdään välillä.

Ensimmäiset ryhmämuotoiset haastattelut toteutetaan helmikuun aikana etänä videopuheluna. Teemme myöhemmin mahdollisesti myös yksilöhaastatteluja, jotka voidaan toteuttaa tavallisena tai videopuheluna. Jos kehittämisprojektin edistämiseksi on tarpeen, saatamme lisäksi kutsua osallistujia paikan päälle Tullin tiloihin. Pääset valitsemaan itsellesi sopivat tavat osallistua, kun ilmoittaudut.

Ilmoittaudu mukaan Webropol-lomakkeella, joka on auki 8.2.2022 klo 9 asti. Voit kysyä lisätietoja sähköpostitse anna.melgin (at) tulli.fi.

Tehdään yhdessä Tullin verkkopalveluista parempia!

Yhteystietojen antaminen perustuu suostumukseen, ja tietoja käsitellään vain haastattelujen toteuttamiseen. Osallistujien tietoja ei missään vaiheessa yhdistetä Tullin lakisääteisten tehtävien yhteydessä keräämiin tietoihin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Asiakastiedotteet