Hyppää sisältöön

Tullin asiointipalvelut

Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tehdä ilmoituksia Tullille sähköisesti. Nettipalvelut sopivat satunnaisesti asioiville. Jos asiointia on paljon, ilmoitukset kannattaa toimittaa suoraan omasta tietojärjestelmästä.

Valitse sopiva asiointitapa

×
Kerro mielipiteesi Tulli.fi-sivustosta

Vastaamalla kyselyyn vaikutat sivuston kehittämiseen. Vastaaminen kestää vain 2-5 minuuttia. Vastaa kyselyyn (avautuu uuteen ikkunaan).


Tee ilmoitus netissä


Sanoma-asiointi


Haku- ja kyselypalvelut


Hyvä tietää

Varamenettelyistä

Sähköisten järjestelmien ollessa väliaikaisesti pois käytöstä, käytetään asioinnissa varamenettelyitä. Kullekin järjestelmälle on olemassa omat varamenettelyohjeensa.

Varamenettelyohjeet

Tunnistautumisesta

Käytössäsi on sähköisiä palveluita, joista osa vaatii sisään kirjautumisen ennen kuin voit käyttää palvelua. Osaa palveluista voit käyttää tiettyihin tarkoituksiin ilman tunnistautumista. Kunkin palvelun omalla sivulla kerrotaan tarkemmin mitä tunnistautumattomat ja tunnistetut käyttäjät voivat palvelussa tehdä. Sivulta löytyy myös tieto mitä tunnistautumismenetelmää palvelussa käytetään.

Lisää tietoa tunnistautumisesta


Miten kehittäisit tätä sisältöä?

Haluamme kehittää verkkopalveluamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siirry antamaan kehitysehdotuksesi klikkaamalla "Lähetä kehitysehdotus".

Lähetä kehitysehdotus