Hyppää sisältöön

Miltä näytti Tullin vuosi 2020? Arjen turvaamista, kehittämistä ja brexitin varmistamista

9.4.2021 13.24
Tiedote

Olemme julkaisseet Tullin uudistetun vuosijulkaisun. Tullin vuosi 2020 kokoaa vuoden aikana tapahtuneita asioita ja merkittävimpiä teemoja yhteen. 

Koronapandemia leimasi vuotta meillä ja maailmalla, mikä näkyi laajana etätyösuosituksena ja velvoitteena käyttää suojavarusteita sekä digitaalisten työkalujen hyödyntämisenä työn teossa, verkostoitumisessa sekä koulutuksissa.

Mutta vuoden aikana tapahtui paljon muutakin – valmistauduimme brexitiin, kehitimme palveluitamme ja panostimme niiden saavutettavuuteen, uudistimme Tullin strategian ja hankimme hybridiajoneuvoja. 

Uudistetussa julkaisussa lähestymme Tullia uudenlaisesta näkökulmasta: keitä olemme, mitä teemme ja miten toimimme. Olemme kehittäneet kerrontaa lukijaystävälliseksi ja mielekkääksi tavaksi hahmottaa Tullin monipuolista toimintaa. Täysin digitaalinen julkaisu on suunniteltu helppolukuiseksi kokonaisuudeksi, jossa saavutettavuus on huomioitu. Artikkeleissa olemme tuoneet esiin monipuolisesti eri asiantuntijoitamme ja osastojemme toimintaa. Julkaisun tuottamiseen on osallistunut laaja joukko tullilaisia.

Vuosijulkaisu on luettavissa osoitteessa tulli.fi/tullinvuosi. Tervetuloa lukemaan!

Artikkeli