Hyppää sisältöön

Tule tapaamaan meitä Lapsimessuille 22.–24.4.

Julkaisuajankohta 7.4.2022 8.43
Tiedote

Tullin messuosastolla lapset ja muutkin innokkaat pääsevät tutustumaan Tullilaboratorion työhön.

Tulli osallistuu jälleen Lapsimessuille, jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.–24. huhtikuuta. Lapsimessuilla esittelemme erityisesti Tullilaboratorion toimintaa sekä kerromme maahan tuotavien, lapsille tarkoitettujen tuotteiden turvallisuuden eteen tekemästämme työstä.

”On ihanaa, että useamman vuoden takaa siirretyt messut vihdoin toteutuvat. Lapsimessuilla pääsemme kertomaan Tullilaboratorion tärkeästä työstä ja ennen kaikkea keskustelemaan ihmisten kanssa. Toivomme, että messukävijät saavat osastolta hyödyllisen tiedon lisäksi myös mukavia kokemuksia aktiviteetin parista”, kertoo Tullilaboratorion johtaja Pirjo Sainio.

Messuosastollamme lapset ja muutkin innokkaat pääsevät tutustumaan Tullilaboratorion työhön ja esimerkiksi tunnistamaan värjättyjä kankaita kemian keinoin. Tullilaboratorion työssä pääsee käyttämään omia hoksottimia, ja aktiviteetin tarkoituksena onkin tarjota lapsille mahdollisuus tutustua laboratorion tutkivaan työhön arkisten tavaroiden ja väriaineiden avulla. Lisäksi osastollamme on esillä runsaasti näytteitä tuotteista ja tuoteryhmistä, joiden turvallisuutta Tullilaboratorio on vuosien varrella tutkinut.

Tervetuloa tapaamaan meitä Tullin messuosastolle 6k71!

Uutinen