Henkilöstö

Henkilöstö on tärkein voimavaramme. Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että Tulli on jokaiselle hyvä paikka työskennellä. Panostamme muun muassa henkilöstön koulutukseen ja hyvinvointiin. Vuonna 2019 Tullissa työskenteli lähes 1 900 henkilöä.

Tulli on hyvä paikka työskennellä

Kuten muutkin yksityiset ja julkiset työnantajat, mekin kilpailemme samoista osaajista. Mikä tekee meistä hakemisen arvoisen työpaikan? Erotummeko muista merkityksellisillä työtehtävillä, mielenkiintoisilla hakuilmoituksilla, palkkauksella vai tuttavan suosittelulla, pohtii henkilöstöjohtaja Juha Madetoja.

Lue henkilöstöjohtajan katsaus

Työhyvinvointiin panostetaan

Arvomme ammattitaitoisuus, luotettavuus, palveluhalukkuus ja yksilön arvostus ohjasivat työtämme kaikilla organisaatiotasoilla. Meille on tärkeää edistää ja ylläpitää henkilöstön työhyvinvointia ja työturvallisuutta. Mittaamme työhyvinvointia säännöllisesti ja muutamme tulokset käytännön toimenpiteiksi, joilla parannamme työhyvinvointia yhdessä henkilöstön kanssa.

Lue, miten panostamme työhyvinvointiin

Henkilöstö kouluttautuu ja kehittyy

Toimintaympäristömme muuttuu jatkuvasti ja siksi arvioimme aktiivisesti, mitä osaamista meillä jo on, miten sitä kehitetään tai miten puuttuvaa osaamista hankitaan. Laadimme vuosittain osaamisen kehittämisen koulutussuunnitelman.

Lue henkilöstön kouluttautumisesta ja kehittymisestä

Millaisia ovat tullilaiset?

Kuinka paljon tullilaisia on? Onko miehiä enemmän kuin naisia? Kuinka pitkiä ovat virkasuhteet? Kuinka paljon on määräaikaisia virka- ja työsuhteita?

Lue lisää henkilöstörakenteesta