Verkkoseminaarit ja niiden aineistot

Tälle sivulle on koottu Tullin järjestämien verkkoseminaarien oheismateriaalit.

Tulevat verkkoseminaarit

Verkkoseminaarien aiheisiin liittyvät kysymykset

Verkkoseminaarin seuraaminen ei edellytä kirjautumista, mutta voit esittää kysymyksiä chatin kautta, mikäli sinulla on käytössäsi Gmail –tunnukset ja olet kirjautunut palveluun. Mikäli sinulla ei ole Gmail –tunnuksia voit lähettää kysymyksiä myös sähköpostiosoitteeseen yritysneuvonta.tuonti(at)tulli.fi. Lisäksi kysymyksiä voi lähettää ennen ja jälkeen verkkoseminaarin em. sähköpostiosoitteeseen. Otsikoi sähköpostisi sen verkkoseminaarin mukaan, johon kysymyksesi liittyy. Julkaisemme kaikki kysymykset ja vastaukset mahdollisimman pian verkkoseminaarien jälkeen verkkosivuillamme. Mahdollisuuksien mukaan ennakkoon lähetettyihin kysymyksiin pyritään vastaamaan jo verkkoseminaarin aikana.

Muuta huomioitavaa

Mikäli verkkoseminaaria ei jostain syystä pysty katselemaan käyttämälläsi Internet-selaimella, suosittelemme kokeilemaan toista selainta. Tietokoneelta tulee olla myös pääsy YouTubeen (ei rajoitettu YouTuben käyttöä).

Tariffoinnin ja tavaraopin perusteet, 1. osa, 1.11.2017

Tariffoinnin ja tavaraopin perusteet, 2. osa, 8.11.2017

Verkkoseminaarissa jatketaan perehtymistä tariffoinnin ja tavaraopin perusteisiin tutustumalla maailmanlaajuisesti käytössä olevaan yhtenäiseen tapaan luokitella tavaraa ja kuvata sitä numerokoodein.


Tuonnin perusteet, alkuperä ja netti-ilmoittaminen, 8.11.2017

Verkkoseminaarissa perehdytään tuonnin tulli-ilmoittamisen ja alkuperäsääntöjen perusteisiin sekä tuonti-ilmoituksen tekemiseen Tullin tuonti-ilmoituspalvelussa.


                            

Ota yhteyttä

Tullineuvonta, yritysasiakkaat
ma–pe 8–16

Kysy tullineuvonnasta

Puhelun hinta lanka- ja matkapuhelinliittymästä
0 snt/min. + pvm/mpm.


Asiasanat

Miten kehittäisit tätä sisältöä?

Haluamme kehittää verkkopalveluamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siirry antamaan kehitysehdotuksesi klikkaamalla "Lähetä kehitysehdotus".

Lähetä kehitysehdotus