Saapunut ja lähtenyt liikenne sekä rautatiekontit Ruotsin, Norjan ja Venäjän maarajoilla neljänneksittäin 2020 ja 2021

Kuviossa 1 on esitetty saapunut liikenne Ruotsin, Norjan ja Venäjän vastaisilla maarajoilla liikennevälineittäin sekä rautatiekontit.

Kuvio 1. Saapunut liikenne maarajoilla (Norja, Ruotsi ja Venäjä) neljänneksittäin ja rautatiekontit, muutos edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon, prosenttia

Kuviossa 2 on esitetty saapunut liikenne maarajoilla (Norja, Ruotsi ja Venäjä) yhteensä eri liikennevälineittäin ja rautatiekontit.

Kuvio 2. Saapunut liikenne maarajoilla (SE, RU, NO) 2020-21 neljänneksittäin liikennevälineittäin sekä rautatiekontit, muutos edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon

Kuviossa 3 on esitetty lähtenyt liikenne Ruotsin, Norjan ja Venäjän vastaisilla maarajoilla liikennevälineittäin sekä rautatiekontit.

Kuvio 3. Lähtenyt liikenne Norjan, Ruotsin ja Venäjän maarajoilla (NO, SE ja RU) sekä rautatiekontit, muutos edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon, prosenttia.

Kuviossa 4 on esitetty lähtenyt liikenne maarajoilla (Norja, Ruotsi ja Venäjä) yhteensä eri liikennevälineittäin ja rautatiekontit.

Kuvio 4. Lähtenyt liikenne maarajoilla yhteensä (SE,RU, NO) 2020-21 neljänneksittäin liikennevälineittäin sekä rautatiekontit, muutos edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon

Tiedot on koottu Tullin maarajatoimipaikoilla Norjan, Ruotsin ja Venäjän rajoilla. Tiedot on poimittu Tullin järjestelmistä.