Tulli sosiaalisessa mediassa

Joka päivä tullilaiset, Tullin asiakkaat ja yhteistyökumppanit sekä muut sidosryhmät keskustelevat, seuraavat ja omaksuvat tietoa Tullista viranomaisena, työnantajana ja yhteistyökumppanina mm. lukuisista verkkokeskusteluista, verkkoyhteisöistä ja -lehdistä.

Tulli on laajentanut läsnäoloaan sosiaalisessa mediassa vuoden 2014 alusta alkaen. Tällä hetkellä Tullin viralliset sosiaalisen median kanavat ovat:

Tulli Facebookissa Facebook: Tulli

Tullin Facebook-sivu on perustettu lokakuussa 2014. Sivulla kerrotaan Tullin toiminnasta, ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä.

Tulli Facebookissa Facebook: Tullikoirat

Maaliskuussa 2014 perustettu Tullikoirien Facebook-sivu oli Tullin ensimmäinen virallinen sosiaalisen median kanava. Suuren suosion saaneella Tullikoirat-sivulla pääsee kurkistamaan tullikoirien maailmaan.

Tulli Twitterissä Twitter: @SuomenTulli

Tullin virallisella Twitter-tilillä julkaistaan uutisia, ilmiöitä ja ajankohtaisia asioita.
Tullin Twitter-lähettiläät

Tulli Youtubessa Youtube: Suomen tulli

Tullin Youtube-kanava on perustettu helmikuussa 2015. Julkaisemme kanavalla opastus- ja ohjevideoita sekä videoita Tullin tehtävistä, kampanjoista ja historiasta.

Tulli LinkedInissäLinkedIn: Suomen tulli

Tullin LinkedInin yrityssivu on perustettu tammikuussa 2015. Yrityssivulla on mm. lyhyt kuvaus Tullin toiminnasta ja linkki tulli.fi-sivustolle. LinkedIn-ryhmässä julkaistaan mm. työpaikkailmoituksia ja lehdistötiedotteita sekä tullitoimintaan liittyviä ajankohtaisia asioita.

Tullikoirat Instagramissa Instagram: @Tullikoirat

Tullin nelijalkaisten virkamiesten elämää niin töissä kuin vapaa-ajalla. Tili on avattu yleisölle maaliskuussa 2016.

Tullimuseo Instagramissa Instagram: @Tullimuseo

Historian havinaa ja kuulumisia Tullimuseosta Suomenlinnan Susisaaresta. Uusin Tullin somekanavista, avattu keväällä 2018.

Tulli ei anna asiakasneuvontaa sosiaalisessa mediassa.

Ota yhteyttä

Mediapalvelu
maanantai–perjantai klo 9‒15
vs99Tglox1jZvyyhgNuiYv7CJT6ngavgfrvi
Tullin uutishuoneeseen

Haluamme kehittää verkkopalveluamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siirry antamaan kehitysehdotuksesi klikkaamalla "Lähetä kehitysehdotus".

Lähetä kehitysehdotus