Tulli sosiaalisessa mediassa

Joka päivä tullilaiset, Tullin asiakkaat ja yhteistyökumppanit sekä muut sidosryhmät keskustelevat, seuraavat ja omaksuvat tietoa Tullista viranomaisena, työnantajana ja yhteistyökumppanina mm. lukuisista verkkokeskusteluista, verkkoyhteisöistä ja -lehdistä.

Tulli on laajentanut läsnäoloaan sosiaalisessa mediassa vuoden 2014 alusta alkaen. Tällä hetkellä Tullin viralliset sosiaalisen median kanavat ovat:

Tulli Facebookissa Facebook: Tulli

Tullin Facebook-sivu on perustettu lokakuussa 2014. Sivulla kerrotaan Tullin toiminnasta, ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä.

Tulli Facebookissa Facebook: Tullikoirat

Maaliskuussa 2014 perustettu Tullikoirien Facebook-sivu oli Tullin ensimmäinen virallinen sosiaalisen median kanava. Suuren suosion saaneella Tullikoirat-sivulla pääsee kurkistamaan tullikoirien maailmaan.

Tulli Twitterissä Twitter: @SuomenTulli

Tullin virallisella Twitter-tilillä julkaistaan uutisia, ilmiöitä ja ajankohtaisia asioita.
Tullin Twitter-lähettiläät

Tulli Youtubessa Youtube: Suomen tulli

Tullin Youtube-kanava on perustettu helmikuussa 2015. Julkaisemme kanavalla opastus- ja ohjevideoita sekä videoita Tullin tehtävistä, kampanjoista ja historiasta.

Tulli LinkedInissäLinkedIn: Suomen tulli

Tullin LinkedInin yrityssivu on perustettu tammikuussa 2015. Yrityssivulla on mm. lyhyt kuvaus Tullin toiminnasta ja linkki tulli.fi-sivustolle. LinkedIn-ryhmässä julkaistaan mm. työpaikkailmoituksia ja lehdistötiedotteita sekä tullitoimintaan liittyviä ajankohtaisia asioita.

Tullikoirat Instagramissa Instagram: @Tullikoirat

Tullin nelijalkaisten virkamiesten elämää niin töissä kuin vapaa-ajalla. Tili on avattu yleisölle maaliskuussa 2016.

Tullimuseo Instagramissa Instagram: @Tullimuseo

Historian havinaa ja kuulumisia Tullimuseosta Suomenlinnan Susisaaresta. Uusin Tullin somekanavista, avattu keväällä 2018.

Tulli ei anna asiakasneuvontaa sosiaalisessa mediassa.

Ota yhteyttä

Mediapalvelu
24/7
vs99Tglox1jZvyyhgNuiYv7CJT6ngavgfrvi
Tullin uutishuoneeseen

Haluamme kehittää verkkopalveluamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siirry antamaan kehitysehdotuksesi klikkaamalla "Lähetä kehitysehdotus".

Lähetä kehitysehdotus