Hoppa till innehåll

Webbplatsen tulli.fi utvecklas – berätta hur vi lyckats

21.11.2018 11.51
Pressmeddelande

Gränssnittet för webbplatsen tulli.fi har utvecklats under oktober–november. En del av ändringarna implementerades måndagen 19.11.2018. Arbetet med att utveckla innehållen och sätten de framställs på fortsätter under vintern. Ge oss respons om webbplatsen så att vi kan hjälpa dig enklare hitta informationen du söker och smidigare sköta dina ärenden hos oss.

Pröva den nya sökfunktionen

Vi har utvecklat webbplatsens sökfunktion. Sökningen är nu snabbare och den ger mer exakta sökresultat. Med den nya tekniken är det också lättare att utveckla sökningens precision, och därför är det mycket viktigt för oss att få respons om hur sökningen fungerar.

Bättre sökbarhet och tydligare anvisningar

Vi har som mål att under vintern förbättra e-tjänsternas och anvisningarnas sökbarhet och anvisningstexternas tydlighet. Kontaktuppgiftssidans struktur görs mer kundinriktad.

Nätshoppare, vi publicerar inom kort Tullräknaren på svenska och engelska!

I den nya räknaren kan du räkna ut en uppskattning av vad dina nätinköp kostar med importskatter och ta reda på om du behöver förtulla din försändelse. I Tullräknaren finns också tips om nätbeställning och anvisningar om hur du ska gå till väga när försändelsen anländer samt information om vilka uppgifter som sköts av Posten eller fraktföraren och vilka som sköts av Tullen.

Eftersom vi utvecklar tjänsten utgående från kundrespons, är vi tacksamma över responsen du ger. Vänligen ge oss respons

Mera information: Nadja Painokallio, fö[email protected]

Kundmeddelande