Hoppa till innehåll

Prenumerera på Tullens meddelanden till din e-post – kundmeddelanden kan också beställas per ämnesområde

28.5.2018 12.22
Pressmeddelande

Vi utvecklar kontinuerligt webbplatsen tulli.fi utgående från kundresponsen vi får. Som en ny funktion på webbplatsen tar vi i bruk en prenumerationstjänst för meddelanden. I tjänsten kan du prenumerera till din e-post alla på tulli.fi publicerade press- och kundmeddelanden, även per ämnesområde: förmånsbehandling, antidumpnings- och utjämningstullar, varukoder, ny lagstiftning och förändrad tulldeklarering samt omräkningskurser. Meddelandena publiceras på finska och svenska, och i vissa fall även på engelska.

Prenumerationstjänsten för meddelanden ersätter från och med september 2018 två nyhetsbrev: Valutaomräkningskurser och Varukod, förmånsbehandling samt antidumpnings- och utjämningstull. I sommarens nyhetsbrev påminner vi prenumeranterna om ändringen.

Prenumerationsblankett för meddelanden

Det är enkelt att prenumerera – i prenumerationsblanketten för meddelanden väljer du ämne(n) och språk, anger din e-postadress och klickar på Beställ-knappen. Till din e-post skickas sedan en begäran om bekräftelse, med vilken du kan aktivera prenumerationen eller avbeställa den.

Om du vill ändra din prenumeration, kan du göra det med samma prenumerationsblankett. Välj ämne(n), ange din e-postadress och bekräfta prenumerationen genom att klicka på Beställ-knappen. När du ändrar prenumerationen skickas inte en begäran om bekräftelse till dig.

Om du vill avbeställa din prenumeration, kan du göra det via länken som finns i slutet av meddelandena som kommit till din e-post.

Prenumerationsblankett för meddelanden

Kundmeddelande