Hoppa till innehåll

Uusi Alusselvitys-tutkinnon osan ryhmä käynnistyy Omniassa – kohderyhmänä alusselvitystehtävissä toimivat henkilöt sekä laivameklarit

18.10.2018 13.05
Tiedote

Hoidatko meriliikenteen saapumisen ja poistumisen ilmoitusmenettelyjä? Hallitsetko tehtävien hoitamisen lain menettelyjen vaatimalla tavalla? Työtäsi tukemaan on rakennettu Tullialan ammattitutkintoon sisältyvä Alusselvitys-tutkinnon osa, jonka sisältöjen taustalla ovat meriliikenteen keskeiset toimijat ja viranomaiset. Alusselvityksen tutkintokoulutus järjestetään Tullin koulutuksen ja Omnian yhteistyönä.

Seuraava ryhmä aloittaa yksittäisen Alusselvitys-tutkinnon osan suorittamisen 9.1.2019 Tullin kokous- ja koulutuskeskuksessa Helsingissä. Tutkinnon osan valmistavaan koulutukseen sisältyy 3 lähipäivää sekä niitä tukevia ja täydentäviä verkko-opintoja ja työssä oppimista. Koulutukseen hakuaika on 15.10.-14.12.2018. Tutkinnon osan suorittamisen edellytyksenä on, että hakijalla on työpaikka alusselvitystehtävissä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Omnian internetsivuilta ja/tai Omnian kouluttajalta, Sirpa Manniselta (sirpa.h.manninen(at)omnia.fi).

Asiakastiedotteet