Hoppa till innehåll

Kundmeddelande 22.6.2016
Störningar i tjänsten Tullens tillstånd meddelas på nytt sätt fr.o.m. 1.7.2016

22.6.2016 14.28 | Publicerad på svenska 11.1.2017 kl. 15.59
Pressmeddelande

En ny tjänst för sändning av meddelanden om driftavbrott i Tullens elektroniska system togs i bruk den 1 november 2015. Den 1 juli 2016 tas samma tjänst i bruk för meddelanden om störningar i tjänsten Tullens tillstånd.

Ett störningsmeddelande är ett meddelande om ett oplanerat driftavbrott. Ibruktagandet av sändningstjänsten för meddelanden inverkar på hur meddelandena ser ut och gör det lättare att läsa meddelandena med olika terminaler.

Ändringar för tjänstens nuvarande kunder

Tullens tillstånd-tjänstens kunder kan prenumerera på meddelandena om störningar och driftavbrott på Tullens webbplats under Elektroniska tjänster.

Hanteringen av prenumerationsuppgifter överförs till prenumeranten. Adressändring och avbeställning gällande meddelanden kan göras i den nya tjänsten via länken ”Om du vill avbeställa din prenumeration, klicka här” i slutet av driftavbrottsmeddelandet. Om du har prenumererat på meddelanden om driftavbrott och störningar för flera system, räcker det att du ändrar adressen eller avbryter prenumerationen via länken i ett meddelande. Tjänsten identifierar vilka meddelanden du prenumererar på.

Var med och utveckla Tullens verksamhet!

Vi utvecklar våra elektroniska system och samlar in uppgifter över användarerfarenheter.

I blanketten för prenumeration på meddelanden om driftavbrott och störningar samlar Tullen in kundernas medgivanden till mottagande av information bl.a. om kundenkäter.
Nuvarande prenumeranter kan ge sitt medgivande via länken i driftavbrottsmeddelandena. I den öppnade blanketten kan du kryssa i ”Den e-postadress som jag lämnat får användas för enkäter gällande utveckling av Tullens tjänster och för andra enkäter gällande kunder och intressentgrupper”.                                                     

Prenumerera på meddelandena om störningar och driftavbrott

Kundmeddelande