Hyppää sisältöön

Luvat-palvelu

Tullin myöntämiä lupia voit hakea Tullin Luvat-palvelussa. Tällä hetkellä palvelussa voi hakea yleisvakuuslupaa CGU, maksunlykkäyslupaa DPO, yksinkertaistetun ilmoitusmenettelyn lupaa SDE, lupaa tulliselvitykseen kirjanpitoon tehtävällä merkinnällä EIR sekä muutoksia näihin lupiin.

Muita Tullin myöntämiä lupia voit hakea toimittamalla hakemuksen Tullin lupakeskukseen. Ohjeet lupien hakemiseen löydät sivulta Luvat.

 

Tutustu ohjeisiimme ennen luvan hakemista

Ennen luvan hakemista varmista, että yritykselläsi on luvan hakemiseen tarvittavat tiedot, muun muassa EORI-numero.

Varmista, että sinulla on luvan hakemisessa tarvittavat liitteet, selvitykset ja muut tiedot (mm. tilinpäätöstiedot ja vakuustiedot).

Luvat-palvelusta löydät ohjeet lupahakemuksen täyttämiseen. Saat apua lupahakemuksen tekemiseen myös puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta.

Palveluun kirjautuminen

Tunnistaudu Luvat-palveluun Katso-tunnisteella. Tarvitset pääkäyttäjätunnuksen tai Katso-tunnisteen, johon on kytketty roolit TULLI Luvat-palvelun lukuoikeudet, TULLI Luvat-palvelun käsittelijä tai TULLI Luvat-palvelun pääkäyttäjä.

Luvat-palvelun käyttö on maksutonta, ja palvelu on käytössäsi 24/7.

Palvelu on suomeksi ja ruotsiksi.

 

Miten teen lupahakemuksen, jos Tullin asiointipalvelu ei ole käytössä?

Voit jättää hakemuksen postitse tai sähköpostitse Tullin lupakeskukseen. Ohjeet ja lomakkeet lupien hakemiseen

Ota yhteyttä

Yleisneuvontaa yritysasiakkaille

Yleisneuvontaa yritysasiakkaille ma—pe 8–16 sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Tullineuvonta

 


Asiasanat

Haluamme kehittää verkkopalveluamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siirry antamaan kehitysehdotuksesi klikkaamalla "Lähetä kehitysehdotus".

Lähetä kehitysehdotus