Hyppää sisältöön

Haku- ja kyselypalvelut

Fintaric

Fintaric on kaikille avoin palvelu, jossa voit etsiä tulli-ilmoituksessa tarvittavan tavaran tullinimikkeen sekä siihen liittyvät rajoitus- ja verotiedot.

Fintaricissa näkyvät EU:n Taric-järjestelmän tietojen lisäksi Suomen kansalliset vero- ja rajoitustiedot. Palvelu on suunniteltu yritysten työntekijöille, jotka tarvitsevat päivittäisessä työssään nimiketietoutta ja tuntevat tullitariffoinnin perusteet.

Fintaricin laskentapalvelussa voit myös arvioida tavarasta kannettavat tullit ja verot. Laskentapalvelua täydennetään, kun tuonnin ilmoittaminen uudistetaan.

Yrityksen on mahdollista saada nimiketiedot omaan järjestelmäänsä myös koneellisesti luettavassa muodossa Fintaric-jakelupalvelusta. Ohjelmistokehittäjille suunnatun jakelupalvelun tekniset kuvaukset on julkaistu zip-tiedostoina Fintaric-palvelun ohjeissa. Jakelupalvelu toteutetaan Suomi.fi-palveluväylän kautta.


Komission TARIC-kysely

Komission tietokanta sisältää muun muassa tullinimikkeet, lisätullit, etuustullit, polkumyyntitoimenpiteet ja kiintiöt.

Siirry palveluun

 

                            

Ota yhteyttä

Yleisneuvontaa yritysasiakkaille

Yleisneuvonta yrityksille palvelee ma-pe 8-16. Soita, lähetä kysymys tai tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tullineuvonta

 

Haluamme kehittää verkkopalveluamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siirry antamaan kehitysehdotuksesi klikkaamalla "Lähetä kehitysehdotus".

Lähetä kehitysehdotus