Haku- ja kyselypalvelut

Fintaric

Fintaric on kaikille avoin palvelu, jossa voit etsiä tulli-ilmoituksessa tarvittavan tavaran tullinimikkeen sekä siihen liittyvät rajoitus- ja verotiedot.

Fintaricissa näkyvät EU:n Taric-järjestelmän tietojen lisäksi Suomen kansalliset vero- ja rajoitustiedot. Palvelu on suunniteltu yritysten työntekijöille, jotka tarvitsevat päivittäisessä työssään nimiketietoutta ja tuntevat tullitariffoinnin perusteet.

Fintaricin laskentapalvelussa voit myös arvioida tavarasta kannettavat tullit ja verot. Laskentapalvelua täydennetään, kun tuonnin ilmoittaminen uudistetaan.

Siirry palveluun

Yrityksen on mahdollista saada nimiketiedot omaan järjestelmäänsä myös koneellisesti luettavassa muodossa Fintaric-jakelupalvelusta. Ohjelmistokehittäjille suunnatun jakelupalvelun tekniset kuvaukset on julkaistu zip-tiedostoina Fintaric-palvelun ohjeissa. Jakelupalvelu toteutetaan Suomi.fi-palveluväylän kautta.

Komission TARIC-kysely

Komission tietokanta sisältää muun muassa tullinimikkeet, lisätullit, etuustullit, polkumyyntitoimenpiteet ja kiintiöt.

Siirry palveluun

 

Дополнительная информация

Контактная информация

Консультационная служба таможни для участников вэд
пн.-пт. с 8 до 16

Обратитесь в Консультационную службу Таможни

Тариф на звонки со стационарного и мобильного телефона
0 центов в мин + тариф местного оператора/тариф мобильного оператора.


Ключевые слова

Помогите нам улучшить наш сайт

We want to improve our service, which is why your feedback is valuable to us. If you have ideas on how our web services could be developed further or if you wish to give us feedback, please let us know.

Send feedback