Korjaukset, huollot ja takuuvaihdot

Jos haluat lähettää tavaran EU:n tullialueen ulkopuolelle korjausta, huoltoa tai takuuvaihtoa varten, sinun on tehtävä Tullille vienti-ilmoitus ennen tavaran lähettämistä.Jos haluat lähettää tavaran EU:n tullialueen ulkopuolelle korjausta, huoltoa tai takuuvaihtoa varten, sinun on tehtävä Tullille vienti-ilmoitus ennen tavaran lähettämistä. Lue tarkemmat ohjeet, tulli.fi: Palautukset, korjaukset ja vaihdot

 Vientiä kuvaava ikoni. Voit tehdä vienti-ilmoituksen maksutta Tullin Vienti-ilmoituspalvelun kautta.

Tuontia kuvaava ikoni. Kun saat korjatun tai vaihdetun tavaran takaisin, tee siitä tulliselvitys korjattuna tai korvaavana tavarana Tullin Tuonti-ilmoituspalvelussa.

Kun tavara palautuu maksullisesta korjauksesta ja tavarasta on tehty vienti-ilmoitus oikein, maksat maahantuontiverot korjauskustannuksista, lisätyistä osista ja lähettämiskustannuksista, et tavaran koko arvosta.

Kun tavara palautuu takuukorjauksesta tai -vaihdosta ja tavarasta on tehty vienti-ilmoitus oikein, et maksa maahantuontiveroja, jos sinulle ei ole aiheutunut mitään kustannuksia.

Haluamme kehittää verkkopalveluamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siirry antamaan kehitysehdotuksesi klikkaamalla "Lähetä kehitysehdotus".

Lähetä kehitysehdotus