Netistä tilaajalle

Näiltä sivuilta löydät lisätietoa netistä ostamisesta, rajoituksista, maahantuontiverotuksesta, tulliselvityksestä ja muutoksenhausta.

Kun tilaamasi tavara toimitetaan sinulle EU:n tulli- ja veroalueelta (eli toisesta EU-maasta) ja tavara on joko siellä valmistettu tai sinne tullattu, Tulli ei kanna tavarasta veroja, eikä sinun tarvitse tehdä siitä tulliselvitystä.

Suoraan netistä ladattavista peleistä, musiikista tai tietokoneohjelmista sinun ei myöskään tarvitse tehdä tulliselvitystä eikä maksaa maahantuontiveroja.

Katso myös:

Tee ostoksesi netissä

Paketti saapuu Suomeen rahdinkuljettajan varastolle. Rahdinkuljettaja lähettää sinulle saapumisilmoituksen, minkä jälkeen sinun pitää tullata lähetys.

Tullaa pakettisi netissä

TULLI.FI

Rahdinkuljettaja toimittaa pakettisi sinulle

Kaupan peruminen, palautukset

TULLI.FI

Muutoksenhakulomake ja sen täyttöohje

TULLI.FI

Nettiostoksen tullaaminen

Oheisesta kuvasta näet, miten nettiostoksen tulliselvitysprosessi etenee. Saat kuvakkeita klikkaamalla lisätietoa tärkeimmistä asioista, joita sinun täytyy tietää tai tehdä tulliselvityksen eri vaiheissa. 

Miten kehittäisit tätä sisältöä?

Haluamme kehittää verkkopalveluamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siirry antamaan kehitysehdotuksesi klikkaamalla "Lähetä kehitysehdotus".

Lähetä kehitysehdotus
Valikko