Tuotko niukkahiilistä ferrokromia CN-koodi 7202 49 50 Kiinasta, Venäjältä tai Turkista? Nyt voit kommentoida polkumyyntitullin mahdollista käyttöönottoa

29.6.2017 10.50
Tiedote

Komissio tutkii, tulisiko Kiinan tasavallasta, Venäjältä ja Turkista tuotavasta niukkahiilisestä ferrokromista kantaa polkumyyntitullia

Komissio tutkii, tulisiko Kiinan tasavallasta, Venäjältä ja Turkista tuotavasta niukkahiilisestä ferrokromista CN-koodi 7202 49 50 kantaa polkumyyntitullia. EU:n virallisen lehden numerossa C 200, 23.6.2017 olevassa ilmoituksessa on kerrottu tutkimuksen taustat ja yksityiskohdat. Kaikki, joita asia koskee, voivat kommentoida tutkimusta komissiolle. Mainitussa ilmoituksessa on tutkimuksen kommentointimahdollisuuksien määräajat sekä komission yhteystiedot.

Komissio tutkii ja käsittelee polkumyyntitullin mahdollista käyttöönottoa koko EU:n kannalta. Suomen Tullilla ei ole asiassa ratkaisuvaltaa. Tulli ainoastaan tiedottaa asiasta.

Jos asia koskee yritystäsi, on tärkeää toimia määräajassa. Se on ainoa tapa vaikuttaa asiaan myös tutkimuksen myöhemmissä vaiheissa.

Lisätietoja:
Polkumyynti- ja tasoitustullit
Voimassa olevat polkumyynti- ja tasoitustullit
Käynnissä olevat polkumyynti- ja tasoitustutkimukset
tuonti.yritysneuvonta(at)tulli.fi

Polkumyynti- ja tasoitustullitiedotteet