Hyppää sisältöön

Volgat kovinta valuuttaa Sallan tullihuutokaupassa

15.7.2016 17.06
Tiedote

Tulli myi 64 valtiolle luovutettua tulliselvittämätöntä ajoneuvoa Sallan huutokaupassa perjantaina. Kaikki myytäväksi määrätyt ajoneuvot menivät kaupaksi. Huutokaupassa kertyi valtion kassaan noin 10000 euroa.

Korkeimmalle nousivat Volga-merkkisten henkilöautojen hinnat. Kalleimmasta Volgasta täytyi maksaa 640 euroa ja halvimmankin hinta kohosi 220 euroon. Länsimerkkien hinnat jäivät itäautoja alemmaksi: kun harvinaisesta Ladasta sai maksaa lähes 300 euroa, jäivät myytävänä olleen Audin, Volvon ja Opelien hinnat 1-20 euroon.

Eniten autoja osti torniolainen purkamoalan yrittäjä Tuomas Jefremoff, joka osti 1-20 euron kappelehintaan yhteensä 12 autoa.

Sallan tullihuutokauppa jatkuu huomenna lauantaina klo 12 osoitteessa Postipolku 3, 98900 Salla. Myytäviin ajoneuvoihin voi tutustua kello 9.30-11.00 Sallan kaatopaikalla ja osittain myös Sallan keskustassa.

Tulli ei vastaa myytävien ajoneuvojen laadusta, kunnosta, käyttöturvallisuudesta tai soveltuvuudesta ilmoitettuun käyttöön. Tulli ei myöskään vastaa auton mittarilukeman, mahdollisesti ilmoitetun vuosimallin eikä muidenkaan tietojen oikeellisuudesta. Ajoneuvot myydään aina joka suhteessa sellaisena kuin ne ovat.

Tullihuutokaupasta ostettuja tavaroita ei voi vaihtaa eikä palauttaa.

Huutokauppahintaan lisätään arvonlisävero (24 %). Tavarat on maksettava huutokauppatilaisuudessa käteisellä rahalla tai pankin varmentamalla shekillä ellei huutokauppatilaisuudessa muuta ilmoiteta.  Tullihuutokaupasta ostettua ajoneuvoa ei saa käyttää liikenteessä eikä merkitä rekisteriin ennen kuin ajoneuvosta määrättävä autovero on suoritettu.

Lehdistötiedotteet