Hyppää sisältöön

Uusi Alusselvitys-tutkinnon osan ryhmä käynnistyy Omniassa – kohderyhmänä alusselvitystehtävissä toimivat henkilöt sekä laivameklarit

Julkaisuajankohta 18.10.2018 13.05
Tiedote

Hoidatko meriliikenteen saapumisen ja poistumisen ilmoitusmenettelyjä? Hallitsetko tehtävien hoitamisen lain menettelyjen vaatimalla tavalla? Työtäsi tukemaan on rakennettu Tullialan ammattitutkintoon sisältyvä Alusselvitys-tutkinnon osa, jonka sisältöjen taustalla ovat meriliikenteen keskeiset toimijat ja viranomaiset. Alusselvityksen tutkintokoulutus järjestetään Tullin koulutuksen ja Omnian yhteistyönä.

Seuraava ryhmä aloittaa yksittäisen Alusselvitys-tutkinnon osan suorittamisen 9.1.2019 Tullin kokous- ja koulutuskeskuksessa Helsingissä. Tutkinnon osan valmistavaan koulutukseen sisältyy 3 lähipäivää sekä niitä tukevia ja täydentäviä verkko-opintoja ja työssä oppimista. Koulutukseen hakuaika on 15.10.-14.12.2018. Tutkinnon osan suorittamisen edellytyksenä on, että hakijalla on työpaikka alusselvitystehtävissä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Omnian internetsivuilta ja/tai Omnian kouluttajalta, Sirpa Manniselta (sirpa.h.manninen(at)omnia.fi).

Asiakastiedotteet