Hyppää sisältöön

Tuotko lasikuidusta valmistettuja seulakankaita, jotka ovat peräisin Kiinasta tai jotka on lähetetty Intiasta? Nyt voit kommentoida yrityskohtaista polkumyyntitullia.

21.5.2018 14.49
Tiedote

Komissio tutkii uudelleen, pitäisikö kiinalaisista tai Intiasta lähetetyistä lasikuidusta valmistetuista seulakankaista kantaa polkumyyntitullia. Tavara luokitellaan CN-koodeihin ex 7019 51 00 ja ex 7019 59 00. EU:n virallisen lehden numerossa C 171/18.5.2018 kerrotaan asian taustaa. Tutkimus koskee yritystä Pyrotek India Pvt. Ltd, joka on saanut vapautuksen laajennetuista polkumyyntitoimenpiteistä. Nyt komissio tutkii, olisiko aiheellista laajentaa vapautuksen ajallinen soveltamisala koskemaan 20. joulukuuta 2013 ja 10. syyskuuta 2015 välistä ajanjaksoa.

Kaikki yritykset, joita asia koskee, voivat kommentoida suunnitelmaa ja tutkimusta komissiolle lehdessä ilmoitetussa määräajassa.

Komissio tutkii polkumyyntitullien käyttöönottoa koko EU:n kannalta. Suomen tullilla ei ole asiassa ratkaisuvaltaa, vaan se ainoastaan tiedottaa asiasta.

Jos asia koskee yritystäsi, on tärkeää toimia määräajassa, koska se on ainoa tapa vaikuttaa asiaan.

Lisätietoja:
Polkumyynti- ja tasoitustullit
Voimassa olevat polkumyynti- ja tasoitustullit
Käynnissä olevat polkumyynti- ja tasoitustutkimukset
yritysneuvonta.lupa-asiakkaat(at)tulli.fi

Polkumyynti- ja tasoitustullitiedotteet