Hyppää sisältöön

Tulli huutokauppaa autoja Raja-Joosepissa 3.9.2016

9.8.2016 9.00
Tiedote

Tulli huutokauppaa 36 valtiolle luovutettua ja tulliselvittämätöntä ajoneuvoa Raja-Joosepin rajanylityspaikalla 3.9.2016. Tulli muistuttaa paikan päälle tulijoita tullihuutokaupan pelisäännöistä ja huonokuntoisten ajoneuvojen asianmukaisesta säilyttämisestä.   

Ajoneuvohuutokauppa pidetään lauantaina 3.9.2016 kello 12 osoitteessa Raja-Joosepintie 4580, 99800 Ivalo. Myytäviin ajoneuvoihin voi tutustua huutokauppapäivänä kello 9 – 11 Raja-Joosepin rajanylityspaikalla.  Ohessa liitteenä on luettelo ja kuvat autoista. Luetteloon voi tulla muutoksia.

Tulli ei vastaa myytävien ajoneuvojen laadusta, kunnosta, käyttöturvallisuudesta tai soveltuvuudesta. Tulli ei myöskään vastaa auton mittarilukeman, mahdollisesti ilmoitetun vuosimallin eikä muidenkaan tietojen oikeellisuudesta. Ajoneuvot myydään aina joka suhteessa sellaisena kuin ne ovat.

Tullihuutokaupasta ostettuja tavaroita ei voi vaihtaa eikä palauttaa.

Huutokauppahintaan lisätään 24 prosentin arvonlisävero. Tavarat on maksettava huutokauppatilaisuudessa käteisellä rahalla tai pankin varmentamalla shekillä, ellei huutokauppatilaisuudessa muuta ilmoiteta.  Tullihuutokaupasta ostettua ajoneuvoa ei saa käyttää liikenteessä eikä merkitä rekisteriin ennen kuin ajoneuvosta määrättävä autovero on maksettu.

Lisätiedot, tarkemmat huutokauppaehdot ja tarkka huutokauppaluettelo myytävistä tavaroista ilmoitetaan ennen huutokauppaa.

Huutokauppaamatta jääneet ajoneuvot jäävät valtiolle ja ne hävitetään tullivalvonnassa.

Tulli myy huutokaupoissa käytöstä poistamaansa ja valtiolle tuomittua tavaraa eri puolilla Suomea muutaman kerran vuodessa.

Lisätietopyynnöt viestinnän mediapalvelun kautta, p. 0295 527 150

Lehdistötiedotteet