Hyppää sisältöön

Tilaa Tullin tiedotteet sähköpostiisi – asiakastiedotteita voi tilata myös aiheittain

28.5.2018 12.22
Tiedote

Kehitämme tulli.fi-sivustoa jatkuvasti saamamme asiakaspalautteen pohjalta. Otamme tulli.fi-sivustolla käyttöön uutena toimintona tiedotteiden tilauspalvelun. Palvelussa voit tilata sähköpostiisi tulli.fi:ssa julkaistavat lehdistötiedotteet ja asiakastiedotteita myös aiheittain: etuuskohtelu, polkumyynti- ja tasoitustullit, tullinimikkeet, uudistuva lainsäädäntö ja tulli-ilmoittaminen sekä valuutan muuntokurssit. Tiedotteita julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja joissakin tapauksissa myös englanniksi.

Tiedotteiden tilauspalvelulla korvataan syyskuusta 2018 alkaen kaksi uutiskirjeaihetta: Valuutan muuntokurssit ja Tullinimike, etuuskohtelu sekä polkumyynti- ja tasoitustulli. Muistutamme kesän uutiskirjeissä tilaajia muutoksesta.

Tee tilaus tilauslomakkeella

Tilaaminen on helppoa – valitse tiedotteiden tilauslomakkeella haluamasi aiheet ja kielet, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja napauta Tilaa-painiketta. Saat tilauksesta vielä vahvistuspyynnön sähköpostiisi, jossa voit aktivoida tilauksen tai, jos tulit katumapäälle, peruuttaa sen.

Jos haluat muuttaa tilaustasi, voit tehdä sen samalla tilauslomakkeella. Valitse haluamasi aiheet, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja vahvista tilaus napauttamalla Tilaa-painiketta. Tilauksen muutoksesta et enää saa sähköpostivarmistusta.

Jos haluat peruuttaa tilauksen, voit tehdä sen napauttamalla Peru tilaus -linkkiä, joka on jokaisen sähköpostiisi tulleen tiedotteen lopussa.

Tiedotteiden tilauslomake

Asiakastiedotteet