Hyppää sisältöön

THT-tiedotteet muuttuvat asiakastiedotteiksi 11.9.2017

Julkaisuajankohta 11.9.2017 10.00
Tiedote

Tullin tiedotuksia eli THT-tiedotteet lakkautetaan syyskuussa 2017. Aikaisemmin THT-tiedotteissa julkaistuista asioista tiedotetaan asiakastiedotteilla 11.9.2017 alkaen. Muutoksen tavoitteena on parantaa tiedotteiden näkyvyyttä ja löydettävyyttä Tullin verkkosivuilla.

Tullin asiakastiedotteet luokitellaan jatkossa seuraavasti:

  • Etuuskohtelutiedotteet
  • Polkumyynti- ja tasoitustullitiedotteet
  • Tullinimiketiedotteet
  • Uudistuvan lainsäädännön ja tulli-ilmoittamisen tiedotteet

Luokitteluiden ulkopuolelle jäävät asiat julkaistaan luokittelemattomina asiakastiedotteina Tullin verkkosivuilla. Kaikki asiakastiedotteet talletetaan tulli.fi-sivuston asiakastiedotearkistoon: Tulli.fi > Tietoa Tullista > Ajankohtaista .

Asiakastiedotteet sisältösivuilla

Viimeisimmät luokitellut asiakastiedotteet voi jatkossa lukea myös niiltä Tullin verkkosivuilta, joilla aihetta käsitellään:

Etuuskohtelutiedotteet
Polkumyynti- ja tasoitustullitiedotteet
Tullinimiketiedotteet
Uudistuvan lainsäädännön ja tulli-ilmoittamisen tiedotteet

”THT – Tullin tiedotuksia” -uutiskirjeen nimi muuttuu

Muutos vaikuttaa myös ”THT – Tullin tiedotuksia” -uutiskirjeen nimeen (Tullilla on tämän lisäksi viisi muuta uutiskirjettä). Uutiskirjeen nimi on jatkossa ”Tullinimike, etuuskohtelu sekä polkumyynti- ja tasoitustulli".

Asiakastiedotteita tullinimikkeistä, etuuskohtelusta sekä polkumyynti- ja tasoitustulleista lähetetään kuukausittaisena koosteena uutiskirjeen tilanneille.

Uutiskirjeen voit tilata täältä.

Asiakastiedotteet