Tulli sosiaalisessa mediassa

Joka päivä tullilaiset, Tullin asiakkaat ja yhteistyökumppanit sekä muut sidosryhmät keskustelevat, seuraavat ja omaksuvat tietoa Tullista viranomaisena, työnantajana ja yhteistyökumppanina mm. lukuisista verkkokeskusteluista, verkkoyhteisöistä ja -lehdistä.

Tulli on laajentanut läsnäoloaan sosiaalisessa mediassa vuoden 2014 alusta alkaen. Tavoitteenamme on laajentaa viestintää myös sosiaaliseen mediaan. Tällä hetkellä Tullin viralliset sosiaalisen median kanavat ovat:

Tulli Facebookissa Facebook: Tulli

Tullin Facebook-sivu on perustettu lokakuussa 2014. Sivulla kerrotaan Tullin toiminnasta, ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä.

Tulli Facebookissa Facebook: Tullikoirat

Tullikoirien Facebook-sivu oli Tullin ensimmäinen virallinen sosiaalisen median kanava. Suuren suosion saaneella Tullikoirat-sivulla pääsee kurkistamaan tullikoirien maailmaan.

Tulli Twitterissä Twitter: @SuomenTulli

Tullin virallisella Twitter-tilillä julkaistaan uutisia, ilmiöitä ja ajankohtaisia asioita.

Tulli Youtubessa Youtube: Suomen tulli

Tullin Youtube-kanava on perustettu helmikuussa 2015. Julkaisemme kanavalla opastus- ja ohjevideoita sekä videoita Tullin tehtävistä, kampanjoista ja historiasta.

Tulli LinkedInissäLinkedIn: Suomen tulli

Tullin LinkedInin yrityssivu on perustettu tammikuussa 2015. Yrityssivulla on mm. lyhyt kuvaus Tullin toiminnasta ja linkki tulli.fi-sivustolle. LinkedIn-ryhmässä julkaistaan mm. työpaikkailmoituksia ja lehdistötiedotteita sekä tullitoimintaan liittyviä ajankohtaisia asioita.

Tulli ei anna asiakasneuvontaa sosiaalisessa mediassa.

Ota yhteyttä
Mediapalvelu
ma‒pe 8.00‒16.00
vs99Tglox1jZvyyhgNuiYv7CJT6ngavgfrvi

Asiasanat

Miten kehittäisit tätä sisältöä?

Haluamme kehittää palveluamme paremmaksi. Käyttäjäpalaute on meille siksi arvokasta. Mikäli sinulla on kehitysajatus tai suora palaute jostain verkkopalvelumme osasta, toivomme sinun kertovan siitä meille

Lähetä palautetta