Tullausohjelmistoja sanoma-asiointiin tarjoavat ohjelmistotalot

Sanomapalveluja tarjoavat yritykset -listaan on kerätty tietoja ohjelmistotaloista, jotka tarjoavat tulli-ilmoittamiseen tarvittavia ohjelmistoja suoraan sanoma-asiointiin.

Listan tiedot on saatu ohjelmistotaloilta ja palveluntarjoajilta, ja niitä pyritään päivittämään säännöllisesti.

Perehdy sähköisen tullauksen materiaaleihin Tullin verkkosivuilla.

  • Jos yritys haluaa itse lähettää ilmoitussanomia Tulliin, siihen tarvitaan Tullin määritysten mukainen tullausohjelmisto. Tulli ei tarjoa tullausohjelmistoja, vaan yrityksen on hankittava ohjelmisto niitä tarjoavilta yrityksiltä. Ohjelmiston valinnassa kannattaa ottaa huomioon tullausohjelman sopivuus omaan toimintaan ja sen mahdollinen liittäminen omiin IT-järjestelmiin.
  • Tullausohjelmiston hankinnan jälkeen täytä tullin verkkosivulla oleva ”Hakemus sanoma-asiointiin Tullissa” (lomake no 934). Katso täyttöohje.
  • Hakemuksen käsittelyn jälkeen Tulli ottaa yritykseen yhteyttä ja sopii asiakastestauksen ajankohdasta testattavan materiaalin laajuudesta ja testaukseen käytettävästä ajasta.
Ota yhteyttä
Tullineuvonta, yritysasiakkaat
ma–pe 8–16

Kysy tullineuvonnasta

Puhelun hinta lanka- ja matkapuhelinliittymästä
0 snt/min. + pvm/mpm.


Asiasanat

Miten kehittäisit tätä sisältöä?

Haluamme kehittää palveluamme paremmaksi. Käyttäjäpalaute on meille siksi arvokasta. Mikäli sinulla on kehitysajatus tai suora palaute jostain verkkopalvelumme osasta, toivomme sinun kertovan siitä meille

Lähetä palautetta