Netistä tilaajalle

Näiltä sivuilta löydät lisätietoa netistä ostamisesta, rajoituksista, maahantuontiverotuksesta, tulliselvityksestä ja muutoksenhausta.

Kun tilaamasi tavara toimitetaan sinulle EU:n tulli- ja veroalueelta (eli toisesta EU-maasta) ja tavara on joko siellä valmistettu tai sinne tullattu, Tulli ei kanna tavarasta veroja, eikä sinun tarvitse tehdä siitä tulliselvitystä.

Suoraan netistä ladattavista peleistä, musiikista tai tietokoneohjelmista sinun ei myöskään tarvitse tehdä tulliselvitystä eikä maksaa maahantuontiveroja.

Katso myös:

Nettiostoksen tullaaminen

Oheisesta kuvasta näet, miten nettiostoksen tulliselvitysprosessi etenee. Saat kuvakkeita klikkaamalla lisätietoa tärkeimmistä asioista, joita sinun täytyy tietää tai tehdä tulliselvityksen eri vaiheissa. 

Tee ostoksesi netissä

Paketti saapuu Suomeen rahdinkuljettajan varastolle. Rahdinkuljettaja lähettää sinulle saapumisilmoituksen, minkä jälkeen sinun pitää tullata lähetys.

Tullaa pakettisi netissä

TULLI.FI

Rahdinkuljettaja toimittaa pakettisi sinulle

Kaupan peruminen, palautukset

TULLI.FI

Muutoksenhakulomake ja sen täyttöohje

TULLI.FI


Более подробно об ограничениях

Kartta

Kartasta voit tarkistaa muun muassa EU:n tulli- ja veroalueeseen kuuluvat maat sekä EU:n tullialueeseen kuuluvat maat ja alueet, jotka eivät kuulu veroalueeseen.

Tulliselvityksen ja maahantuontiverotuksen kannalta on ratkaisevaa, mistä tilaamasi tavara sinulle toimitetaan, ja onko EU:n alueelta toimitettava tavara valmistettu tai tullattu EU:n alueelle.

 

  • Страны ЕС
    • Страны и территории, входящие в таможенный союз ЕС
    • Таможенная и фискальная территории ЕС
    • Страны и территории, относящиеся к таможенной территории ЕС, но не относя
  • Страны ЕЭП


Ключевые слова

Помогите нам улучшить наш сайт

Haluamme kehittää palveluamme paremmaksi. Käyttäjäpalaute on meille siksi arvokasta. Mikäli sinulla on kehitysajatus tai suora palaute jostain verkkopalvelumme osasta, toivomme sinun kertovan siitä meille

Lähetä palautetta
Menu