Tullilaskun maksaminen

Tullauspäätös on samalla tullilasku, jolla maksetaan kannettavat tullit, verot ja maksut. Tullilasku on maksettava 10 päivän kuluessa tullilaskun päiväyksestä.

Jos yrityksellä on maksunlykkäyslupa, se saa noin viisi viikkoa maksuaikaa, ja Tulli laskuttaa yritykseltä kannettavat tullit, verot ja maksut jaksoerittelyllä. Kalenteriviikon aikana luovutetuista tavaroista kannettavien tullien, verojen ja maksujen eräpäivä on luovutusviikkoa seuraavan neljännen viikon perjantaina. Yritys voi maksaa jaksoerittelyn avulla samaan aikaan erääntyvät tullilaskut kootusti.

Tullilaskulla ja jaksoerittelyllä on Tullin pankkitilinumerot, eräpäivä ja maksuviite. Kun maksaa laskun, on tärkeää käyttää oikeaa pankkitilinumeroa ja maksuviitettä.

Tullien ja verojen maksuun voi hakea lisäaikaa tilapäisten maksuvaikeuksien vuoksi. Maksunlykkäyshakemuksen voi lähettää Tulliin postitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot ovat sivun alalaidassa. Maksunlykkäyshakemuksessa pitää ilmoittaa päätös, jolle maksunlykkäystä haetaan sekä ehdotus maksuaikataulusta.

Contact us
Maksunlykkäyshakemukset
Tulli, Veronkanto / Perintä
PL 512, 00101 Helsinki
vs99Tglox1jZvyyhgNuiYv7CJT6bznnwevx
Customs Information Service, Business customers
Monday to Friday 8 am–4 pm

Contact Customs Information

The cost of a call from a landline or mobile phone subscription is 0 cents/min + local network charge/ standard mobile rate.


Keywords

Help us improve our site content

We want to improve our service, which is why your feedback is valuable to us. If you have ideas on how our web services could be developed further or if you wish to give us feedback, please let us know.

Send feedback